Protekal Priča

Poliklinika Protekal proistekla je iz specijalističe ordinacije opšte medicine, kojoj je primarna delatnost tretman gojaznosti.

Prepoznali smo problem gojaznosti koji se širi planetom i ne utiče samo na estetski izgled pojedinca, već u većoj meri narušava njegovo zdravlje.

Kroz naš program dijeta, koje vodi stručno osoblje želimo da se borimo protiv problema gojaznosti i pomognemo svima da postanu svesni tog ozbiljnog problema.

Da li si se prepoznao? Imaš problem a nisi u stanju da sam prođeš kroz proces mršavljenja?

Zato postojimo mi da ti pomognemo, da kroz dijetu prođeš bez gladi i budeš zadovoljan svojim zdravstvenim stanjem i fizičkim izgledom.

U sklopu našeg Protekal programa moći ćeš da započneš tretman mršavljenja bez gladi. Dijeta se bazira na stanju ketoze s pažljivo odabranim Protekal proizvodima.

Naša misija je da pomognemo porodicama da zajedno učestvuju u borbi protiv gojaznosti, koja može da ima negativne posledice na njihove voljene.

Osim programa dijete Protekal poliklinika svim pacijentima može da ponudi estetske medicinske tretmane lica, kože i kose.

U sklopu Protekal poliklinike mogu se dobiti kvalitetne medicinske usluge: pregled, kompletna dijagnostika bolesti i labaratorijske analize.